Airless latex spuiten, de perfecte oplossing!

Bij Rannet zijn we gespecialiseerd in airless latex spuiten.

Waarom airless latex spuiten?

Airless latex spuiten en een zeer voordelige optie aangezien het spuitwerk snel en secuur kan worden uitgevoerd. Zo is het bijna de helft zo goedkoper dan traditioneel sauzen. Bij Rannet maken we gebruik van Airless spuitwerk voor een zo strak mogelijk eindresultaat. Naast de strakke uitstraling is latex spuiten ook nog een zeer duurzame optie.

Door middel van latex spuiten zorgt u ervoor dat uw muren en plafonds een egaal uiterlijk krijgen. Als spuitwerk specialist houden wij ons dagelijks bezig met spuitwerk voor zowel interieur als exterieur. Hierbij maken we gebruik van hoogwaardige materialen. We geven graag advies over het spuitwerk en we hopen gauw kennis te maken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

airless-latex-spuiten

Voordelen van airless latex spuiten

Latex spuiten heeft meerdere voordelen. Uiteraard geven wij advies over hoe u optimaal kan profiteren van de voordelen van het spuiten van uw woning of pand. Het spuitwerk brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Voordeliger dan traditioneel sauzen
  • Spuitwerk kan snel vakkundig worden verricht
  • Een strakke egale uitstraling
  • Spuitwerk door professionals
  • Latex spuiten is duurzaam
  • Persoonlijke deskundig advies

Hoe we te werk gaan

Allereerst maken we graag. Voordat we aan de slag gaan met het spuitwerk zorgen we voor een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding zorgt er namelijk voor dat resultaat op lange termijn goed blijft. Om te voorkomen dat er spetters op andere delen van de woning of het pand komen zorgen we ervoor dat alle kozijnen, deuren, stopcontacten en andere plekken worden bedekt. Vervolgens schakelen we de stroom uit om kortsluiting te voorkomen. Daarna gaan we aan de slag met het ontvetten van het gedeelte dat wordt gespoten om ervoor te zorgen dat het spuitwerk goed zal hechten.

Heeft u aanwezige scheuren of gaten? Dan zullen wij die eerst dichtmaken. Als laatste gaan we daadwerkelijk aan de slag met het spuitwerk. Hierbij beginnen we aan de buitenkanten en werken we steeds verder naar binnen. Om het beste resultaat te krijgen worden er twee lagen aangebracht die daarna moeten opdrogen.

Ons werk

Voor

airless-latex-spuiten

Na

airless-latex-spuiten

Voor

airless-latex-spuiten

Na

Strak en egaal resultaat

Bij het verven van muren met kwasten of rollers kan het soms lastig zijn om een strak en egaal resultaat te krijgen. Dit komt doordat er vaak strepen, vegen of aanzetten zichtbaar blijven. Bij airless spuiten zijn deze problemen verleden tijd. De verf wordt door middel van hoge druk gelijkmatig verdeeld en dit zorgt voor een egaal en strak resultaat. Ideaal dus voor het creëren van een moderne look.

 

Snelle en makkelijke manier van verven

Het grootste voordeel van airless latex spuiten is dat het een snelle en makkelijke manier van verven is. Door de hoge druk van de spuit wordt de verf snel en dun op de muur aangebracht. Hierdoor wordt de klus een stuk sneller geklaard dan wanneer je de muur met een roller of kwast verft. Daarnaast is airless spuiten veel minder belastend voor je arm- en schouder spieren.

 

Duurzaam en milieuvriendelijk

Airless spuiten is duurzaam en milieuvriendelijk. Doordat er efficiënter wordt gewerkt, wordt er minder verf gebruikt. Dit zorgt ervoor dat er minder afval ontstaat. Daarnaast wordt er bij airless spuiten geen gebruik gemaakt van drijfgassen, waardoor deze methode minder schadelijk is voor het milieu.

 

Uw spuitwerk specialist

Bij Rannet houden we ons dagelijks bezig met interieur spuiten. Wij maken graag kennis om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. De prijs voor het spuiten van uw muren en plafonds wordt berekend per vierkante meter. Wij komen vooraf vrijblijvend langs om het spuitwerk door te nemen en u advies te leveren. Wilt u een offerte aanvragen? Stuur ons een berichtje of neem direct contact op via 06 – 34 13 03 84.

 

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen omtrent airless latex spuiten

Airless latex spuiten is een techniek waarmee luchtloos spuitverf op muren wordt gespoten. Deze techniek maakt gebruik van hoge druk, waardoor de verf veel scherper en nauwkeuriger kan worden aangebracht dan bij conventionele rollers of kwasten. Bovendien kun je hierdoor veel meer materialen bereiken die anders onmogelijk zouden zijn met traditionele verpakte lagen verf.
 
De kosten van airless latex spuiten verschillen sterk afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project dat u uitvoert. In veel gevallen zijn is het weten van het aantal oppervlakte belangrijk om echt te kunnen beoordelen hoeveel uw totale project zal kosten.
 
Rannet Spuitwerk biedt professionele spuitdiensten voor elk project. Ons team van hoogopgeleide en ervaren technici heeft de vaardigheden en expertise die nodig zijn om ervoor te zorgen dat u de hoogste kwaliteit resultaten krijgt, elke keer weer. Met onze geavanceerde technieken en apparatuur kunnen wij een perfecte afwerking garanderen die jarenlang meegaat.

Met deze klussen zijn wij al bezig geweest

Aluminium kozijnen spuiten bedrijfspand

Complete restyling bedrijfspand

Damwand spuiten

Gespoten binnendeuren

Spuitwerk nodig?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.