Airless latex spuiten, de perfect oplossing!

Bij Rannet zijn we gespecialiseerd in airless latex spuiten.

Waarom airless latex spuiten?

Airless latex spuiten en een zeer voordelige optie aangezien het spuitwerk snel en secuur kan worden uitgevoerd. Zo is het bijna de helft zo goedkoper dan traditioneel sauzen. Bij Rannet maken we gebruik van Airless spuitwerk voor een zo strak mogelijk eindresultaat. Naast de strakke uitstraling is latex spuiten ook nog een zeer duurzame optie.

Door middel van latex spuiten zorgt u ervoor dat uw muren en plafonds een egaal uiterlijk krijgen. Als spuitwerk specialist houden wij ons dagelijks bezig met spuitwerk voor zowel interieur als exterieur. Hierbij maken we gebruik van hoogwaardige materialen. We geven graag advies over het spuitwerk en we hopen gauw kennis te maken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons werk

Voor

Na

Voor

Na

Voordelen van airless latex spuiten

Latex spuiten heeft meerdere voordelen. Uiteraard geven wij advies over hoe u optimaal kan profiteren van de voordelen van het spuiten van uw woning of pand. Het spuitwerk brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Voordeliger dan traditioneel sauzen
  • Spuitwerk kan snel vakkundig worden verricht
  • Een strakke egale uitstraling
  • Spuitwerk door professionals
  • Latex spuiten is duurzaam
  • Persoonlijke deskundig advies

Hoe we te werk gaan

Allereerst maken we graag. Voordat we aan de slag gaan met het spuitwerk zorgen we voor een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding zorgt er namelijk voor dat resultaat op lange termijn goed blijft. Om te voorkomen dat er spetters op andere delen van de woning of het pand komen zorgen we ervoor dat alle kozijnen, deuren, stopcontacten en andere plekken worden bedekt. Vervolgens schakelen we de stroom uit om kortsluiting te voorkomen. Daarna gaan we aan de slag met het ontvetten van het gedeelte dat wordt gespoten om ervoor te zorgen dat het spuitwerk goed zal hechten.

Heeft u aanwezige scheuren of gaten? Dan zullen wij die eerst dichtmaken. Als laatste gaan we daadwerkelijk aan de slag met het spuitwerk. Hierbij beginnen we aan de buitenkanten en werken we steeds verder naar binnen. Om het beste resultaat te krijgen worden er twee lagen aangebracht die daarna moeten opdrogen.

Uw spuitwerk specialist

Bij Rannet houden we ons dagelijks bezig met interieur spuiten. Wij maken graag kennis om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. De prijs voor het spuiten van uw muren en plafonds wordt berekend per vierkante meter. Wij komen vooraf vrijblijvend langs om het spuitwerk door te nemen en u advies te leveren. Wilt u een offerte aanvragen? Stuur ons een berichtje of neem direct contact op via 06 – 34 13 03 84.

Met deze klussen zijn we al bezig geweest

Veelgestelde vragen omtrent airless latex spuiten

Wat is airless latex spuiten?

Airless latex spuiten, de naam zegt het al. Deze vorm van spuitwerk betekent eigenlijk het spuiten van verf zonder lucht. Dit spuitsysteem zorgt ervoor dat zorgt ervoor dat de dikke latex of verf egaal kan worden aangebracht op de oppervlakte zonder dat er strepen zichtbaar zijn.

Wat zijn de kosten van airless latex spuiten?

De kosten van airless latex spuiten zijn afhankelijk van de situatie. Denk daarbij aan de te spuiten oppervlakte, voorbereidingen en kleur. De vakspecialist berekend de prijs meestal per vierkante meter. In sommige gevallen kan het ook om een uurtarief gaan. Informeer dit vooraf altijd even bij de spuitwerk specialist.

Wat kunt bij verwachten bij spuitwerk specialist Rannet?

Bij Rannet houden wij onze vakspecialisten zich dagelijks bezig met diverse soorten spuitwerk projecten. Met onze kennis en ervaring geven het juiste advies dat bij uw situatie past. Met onze airless latex spuittechniek zorgen we ervoor dat uw woning of pand een strak en egaal eindresultaat. We komen graag langs voor een kennismaking.

Spuitwerk nodig?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.