Bedrijfspand renoveren | Waarom vervangen als u kunt renoveren?

Bij Rannet zijn we gespecialiseerd in bedrijfspanden renoveren en restylen.

Uw bedrijfspand renoveren

Uw bedrijfspand of bedrijfshal is hét aanzicht van uw organisatie. Wij zien regelmatig bedrijfspanden waarvan de sandwichpanelen een verouderd aanzicht hebben. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom een bedrijfspand renoveren nodig is. Denk hierbij aan loslatende coating, gevelschades en verweerde coating. Wij kunnen deze onderhoudsproblemen aan uw damwanden sandwichpanelen en aluminium kozijnen oplossen en uw complete bedrijfspand overspuiten. Hiervoor gebruiken wij 2K coating met UV filters die een lange levensduur garanderen tot zelfs 15 jaar!

Graag bespreken wij de mogelijkheden met u en zorgen we ervoor dat u op een duurzame manier uw bedrijfspand kunt laten restylen. Bij Rannet maken we samen met u een fotoshop ontwerp en een plan van aanpak. Zodat wij uw wensen waar kunnen maken, en uw bedrijfspand de uitstraling krijgt waar uw bedrijf voor staat!

Bedrijfspand renoveren

Het bedrijfspand is uw visitekaartje

Uw bedrijfspand is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf. Dit gaat uiteraard gepaard met goed onderhoud. Zo is het van belang dat de gevels een strakke uitstraling hebben en bijdragen aan de kwaliteit die u wilt uitstralen. Zo kunnen wij uw gevel spuiten en staan wij klaar om alle mogelijke bedrijfsrenovaties te realiseren. Ook kunnen wij uw bestaande pand een nieuwbouw uitstraling geven door middel van damwand spuiten, diverse gevelbeplating en bouwtechnische verbeteringen.

Onze werkwijze

Bij Rannet hebben we een ruime expertise als het gaat om een bedrijfspand spuiten. Allereerst maken we graag kennis om te kijken hoe wij uw bedrijfspand weer in een nieuw jasje kunnen steken. Met onze werkwijze kunnen we zeer snel en efficiënt uw gevel spuiten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een professionele spuittechniek. 

We hanteren een unieke manier van spuiten die resulteert in goede kwaliteit. We werken enkel met een hoogwaardige 2K coating, die aanzienlijk duurzamer is dan de gangbare 1K varianten.

Het gebruik van deze geavanceerde coating vergt weliswaar meer expertise, maar dankzij ons eigen gespecialiseerde materiaal hebben we alles perfect op elkaar afgestemd. Dit stelt ons in staat uw bedrijfspand een nette afwerking te geven met een 2K coating, voor een perfect eindresultaat.

In tegenstelling tot onze concurrenten, die vaak machines moeten huren en genoodzaakt zijn om te werken met 1K coatingen, bieden wij een verschil in het eindresultaat en de levensduur van de coating.

Veelvoorkomende problemen zoals vlekkerigheid en zichtbare spuitbanen onder strijklicht zijn bij ons verleden tijd. Bij Rannet garanderen we een bedrijfspand dat een compleet strak en egaal eindresultaat vertoont, elke keer weer.

Door de jaren heen is Rannet een specialist geworden op het gebied van bedrijfsrenovatie. We werken met een vakkundig team en hebben al het materieel in huis om uw project uit te voeren. Nadat we uw ontwerp hebben gemaakt en de opdracht wordt uitgevoerd zullen we de hoogwerker en steiger plaatsen en beginnen met de sandwichpanelen damwanden gevels en kozijnen te reinigen. Dit gebeurd met een warmwater reiniger en industrie ontvetters.

bedrijfspand renoveren
bedrijfspand renoveren

Nadat alles goed schoon is kunnen we indien nodig de gevelschades herstellen, en alle niet te spuiten delen afplakken. Hierna kunnen we beginnen met uw bedrijfspand te spuiten, dit wordt uitgevoerd met 2 man vanuit de hoogwerker. Belangrijk is rekening te houden met de omgeving zodat er geen overlast wordt veroorzaakt door middel van spuitnevel of stankoverlast. Nadat we al uw damwanden sandwichpanelen en aluminium kozijnen hebben gespoten kunnen we het afplakwerk verwijderen en de klus afronden. We zullen samen met u opleveren en de klus schoon afronden. Een resultaat waar u jaren plezier van zult hebben!

Graag maken we vooraf kennis om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Naast dat wij u adviseren bij de bedrijfsrenovatie, bieden wij gevarieerde mogelijkheden die passen bij uw budget. U kunt kiezen uit verschillende typen coatingen, kleuren en afwerkingsdetails. Verder werken we met onze brede kennis en kwalitatieve materialen naar een perfecte afwerking. We hebben een stappenplan gemaakt zoals hier onder beschreven. Graag zouden wij van u de gevraagde informatie ontvangen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bedrijfspand renoveren
Bedrijfspand renoveren

Ons werk

Bedrijfspand renoveren

Voor

Na

Bedrijfspand renoveren

Voor

Bedrijfspand renoveren

Na

Bedrijfspand renoveren of restylen bij uw specialist

Het bezitten en onderhouden van een bedrijfspand is een essentieel onderdeel van het runnen van een succesvol bedrijf. Als eigenaar en exploitant wil je ervoor zorgen dat je bedrijfspand goed onderhouden wordt, en dat eventuele verbeteringen worden gedaan.

Als specialist kunnen wij verschillende bedrijfspanden restylen en een bedrijfshal renovatie verzorgen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we een meerwaarde creëren voor onze opdrachtgevers. Daarom adviseren wij u ook altijd om het beste resultaat neer te zetten. We maken graag kennis om te inventariseren en uw wensen te bespreken. Uw bedrijfspand renoveren of restylen bij Rannet? Stuur ons een berichtje of neem direct contact op via 06 – 34 13 03 84

 

Verbetering van de uitstraling en imago

Een gerenoveerd bedrijfspand is een teken van professionaliteit en betrouwbaarheid van uw bedrijf. Een pand dat er goed onderhouden uitziet, creëert een positieve indruk bij klanten en zakenpartners waardoor ze sneller geneigd zijn om met u samen te werken. Bovendien verbetert het de algehele uitstraling van de buurt waarin uw bedrijf gevestigd is.

Een bedrijfspand renoveren triggert niet alleen de waarde van uw bedrijf, maar verhoogt ook de verkoopwaarde van uw pand in de toekomst. Een potentiële koper is bereid om meer te betalen voor een pand dat in uitstekende staat verkeert. Een gerenoveerde ruimte trekt ook geïnteresseerde huurders wat kan leiden tot hogere huurprijs inkomsten.

bedrijfspand renoveren

Een bedrijfspand renoveren bespaart geld in de toekomst

Een grondige renovatie kan best een investering zijn, maar het zorgt wel voor kostenbesparing op de lange termijn. Zo kunnen oude ramen en deuren zorgen voor warmteverlies, dus bij de renovatie kunt u nieuwe ramen en deuren installeren, waardoor u de energierekening aanzienlijk kan verlagen. Bovendien helpt een grondige renovatie in het identificeren en oplossen van problemen die op de lange termijn grote kosten kunnen genereren.

Stappenplan

Graag maken we vooraf kennis om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Naast dat wij u adviseren bij de bedrijfsrenovatie, bieden wij gevarieerde mogelijkheden die passen bij uw budget. U kunt kiezen uit verschillende typen coating, kleuren en afwerk details. Verder werken we met onze brede kennis en kwalitatieve materialen naar een perfecte afwerking. We hebben een stappenplan gemaakt zoals hier onder beschreven. Graag zouden wij van u de gevraagde informatie ontvangen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

  1.  Plaats een offerte aanvraag en lever foto’s aan van te renoveren objecten.

  2. Ontvang de richtprijs van de werkzaamheden.

  3. We plannen een afspraak bij u op locatie om een plan van aanpak op te stellen.

  4. U ontvangt de op maat gemaakte offerte.

  5. U kunt drie verschillende photoshop ideeën aanvragen van uw bedrijfspand.

  6. We gaan de werkdagen inplannen en de opdracht uitvoeren.

  7. Oplevering van uw nieuwe visitekaartje!

Bedrijfspand renoveren
bedrijfspand renoveren

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen omtrent bedrijfspand restylen

Een renovatie kan de waarde van het bedrijfspand verhogen. Het pand kan aantrekkelijker worden voor potentiële kopers of huurders, waardoor de waarde van het pand stijgt. Een verouderd bedrijfspand kan een negatieve uitstraling hebben op het imago van het bedrijf. Door het pand te renoveren en een modernere uitstraling te geven, kan het imago van het bedrijf worden verbeterd.

Kostenbesparing: Renoveren kan vaak goedkoper zijn dan het volledig vervangen van een pand. Bij een renovatie hoeven bijvoorbeeld alleen bepaalde onderdelen van het pand te worden aangepakt in plaats van het volledige pand te vervangen. Ook kan een renovatie minder bouwafval opleveren, waardoor de kosten voor afvoer en storten van afval beperkt blijven.

Door het renoveren van een pand kan het duurzamer worden gemaakt door bijvoorbeeld het aanbrengen van betere isolatie of het gebruik van duurzame materialen. Dit is vaak een duurzamer alternatief dan het volledig vervangen van het pand.

Spuitwerk is geschikt voor een breed scala aan oppervlakken, waaronder metalen damwanden, aluminium en gevel spuiten. Ook betonnen muren en zelfs complexe architectonische structuren kunnen worden gespoten. Door de veelzijdigheid van spuitwerk kunnen zowel gladde als oneffen oppervlakken efficiënt worden behandeld.

De duur van een renovatieproject hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het pand, de huidige staat van de oppervlakken en de weersomstandigheden. Over het algemeen kunnen wij als ervaren spuitwerk specialist een bedrijfspand in aanzienlijk minder tijd renoveren dan traditioneel schilderwerk, wat resulteert in minimale verstoring van de bedrijfsactiviteiten.

Bij het spuiten van bedrijfspanden zijn er diverse kleuropties en afwerkingen beschikbaar om aan de specifieke behoeften van een bedrijf te voldoen. Van standaardkleuren tot op maat gemaakte tinten, en van matte tot glanzende afwerkingen, de mogelijkheden zijn uitgebreid. Bovendien kan het spuitwerk worden aangepast om branding en visuele identiteit van het bedrijf te benadrukken.

Met deze klussen zijn wij al bezig geweest

Restyling gevelpanelen en roldeur

Restyling van bedrijfspand

Spuitwerk bedrijfspand De Greeff

Spuitwerk bedrijfspand MuddeKok automotive

Spuitwerk nodig?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.