Gevel spuiten

Bij Rannet zijn we gespecialiseerd in gevel spuiten. Onze expertise ligt in het transformeren van de uitstraling van uw bedrijfspand door middel van hoogwaardig gevel spuiten.

Waarom gevel spuiten?

Wanneer uw bedrijfspand toe is aan vernieuwing is het spuiten van uw gevel een zeer goede optie. Dit is niet alleen kostenbesparend maar ook nog duurzaam. Uw damwanden, sandwichpanelen of andere gevelbeplating kunnen door bepaalde weersomstandigheden beschadigen op lange termijn. Denk bijvoorbeeld aan corrosie. Dit zorgt ervoor dat de coating niet meer voldoende beschermt en uw bedrijfspand niet meer fris oogt. Na het spuitwerk heeft u een gevel die weer in mooie staat verkeerd. Zo kunt u optimaal genieten van de voordelen.

Voordelen van gevel spuiten

Het spuitwerk van uw gevel brengt meerdere voordelen met zich mee. Belangrijk is dat er gebruik wordt gemaakt van de juiste coating om op lange termijn te profiteren van de voordelen. Het spuitwerk brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Perfect eindresultaat: gevel spuiten levert een strak, dekkend en duurzaam resultaat op. Het eindresultaat is vaak veel gelijkmatiger en professioneler dan traditionele schildermethoden.
 • snelle en duurzaam proces: Het spuit proces is vaak sneller dan traditionele schildermethoden en het resultaat is langdurig. Dit betekent dat uw bedrijfspand er langer mooi uitziet en minder vaak onderhoud nodig heeft.
 • Nieuwe uitstraling: gevel spuiten kan uw pand een geheel nieuwe uitstraling geven. Of u nu op zoek bent naar een moderne look of een meer klassieke uitstraling, met gevel spuiten kunt u de gewenste look bereiken.
 • Kostenbesparend: in vergelijking met andere methoden kan gevel spuiten kostenbesparend zijn. Het proces is efficiënter en de resultaten gaan langer mee, wat op de lange termijn kosten bespaart.
 • Weerbestendig: De gebruikte verf is extreem licht- en weerbestendig, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het resultaat. Dit betekent dat uw gevel bestand is tegen allerlei weersomstandigheden.
 • Weinig onderhoud: Door de hoge waterdampdoorlaatbaarheid en lage gevoeligheid voor algen- en schimmelgroei, vereist een gespoten gevel minder onderhoud. Dit bespaart u tijd en geld op de lange termijn.
 • Waardeverhogend: Een goed onderhouden en gespoten gevel kan de waarde van uw pand verhogen. Dit kan voordelig zijn als u ooit besluit om te verkopen.

Hoe we te werk gaan

Bij Rannet hebben we een ruime expertise als het gaat om gevel spuiten. Allereerst maken we graag kennis om te kijken hoe wij uw bedrijfspand weer in een nieuw jasje kunnen steken. Met onze werkwijze kunnen we zeer snel en efficiënt uw gevel spuiten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een professionele spuittechniek. 

We hanteren een unieke manier van gevel spuiten die resulteert in goede kwaliteit. We werken enkel met een hoogwaardige 2K coating, die aanzienlijk duurzamer is dan de gangbare 1K varianten.

Het gebruik van deze geavanceerde coating vergt weliswaar meer expertise, maar dankzij ons eigen gespecialiseerde materiaal hebben we alles perfect op elkaar afgestemd. Dit stelt ons in staat om gevels een nette afwerking te geven met een 2K coating, voor een perfect eindresultaat.

In tegenstelling tot onze concurrenten, die vaak machines moeten huren en genoodzaakt zijn om te werken met 1K coatingen, bieden wij een verschil in het eindresultaat en de levensduur van de coating.

Veelvoorkomende problemen zoals vlekkerigheid en zichtbare spuitbanen onder strijklicht zijn bij ons verleden tijd. Bij Rannet garanderen we een gevel die een compleet strak en egaal eindresultaat vertoont, elke keer weer.

gevel spuiten
gevel spuiten
gevel spuiten
gevel spuiten

Ons werk

damwand spuiten

Voor

damwand spuiten

Na

bedrijfspand renoveren

Voor

Na

Uw spuitwerk specialist

Wilt u persoonlijk en deskundig advies over spuitwerk? Wij maken graag kennis om u verder te helpen. De prijs voor het spuiten van uw gevel wordt berekend per vierkante meter. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen. Samen kijken we hoe uw gevel weer in mooie staat kunnen verwerken. Heeft u damwanden? Dan kunnen we uiteraard ook uw damwand spuiten. Benieuwd wat Rannet voor kan betekenen? Stuur ons een berichtje of bel ons direct via 06 – 29 87 14 70.

Stappenplan

Graag maken we vooraf kennis om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Naast dat wij u adviseren bij uw gevel spuiten, bieden wij gevarieerde mogelijkheden die passen bij uw budget. U kunt kiezen uit verschillende typen coating, kleuren en afwerk details. Verder werken we met onze brede kennis en kwalitatieve materialen naar een perfecte afwerking. We hebben een stappenplan gemaakt zoals hier onder beschreven. Graag zouden wij van u de gevraagde informatie ontvangen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

 1.  Plaats een offerte aanvraag en lever foto’s aan van uw gevel.

 2. Ontvang de richtprijs van de werkzaamheden.

 3. We plannen een afspraak bij u op locatie om een plan van aanpak op te stellen.

 4. U ontvangt de op maat gemaakte offerte.

 5. U kunt drie verschillende photoshop ideeën aanvragen van uw gevel.

 6. We gaan de werkdagen inplannen en de opdracht uitvoeren.

 7. Oplevering van uw nieuwe visitekaartje!

gevel spuiten
gevel spuiten

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen omtrent gevel spuiten

Het spuiten van de gevel kan leiden tot een duurzamer resultaat dan het schilderen ervan. Spuitverf wordt onder hoge druk op de gevel aangebracht, waardoor het goed hecht en een egale laag vormt die bestand is tegen weersinvloeden en slijtage.
 
Het spuiten van de gevel kan over het algemeen sneller worden uitgevoerd dan het schilderen ervan. Het spuiten van verf is een relatief snelle techniek, waardoor de klus vaak binnen één dag kan worden geklaard.
 
Bij Rannet is het mogelijk om vooraf de kleur van het spuitwerk te bepalen. Wij zorgen ervoor dat de juiste kleur op de gevel gespoten wordt.
 
Ja. In overleg kijken we samen wat er precies moet worden afgeplekt. Zo voorkomen we dat andere onderdelen in aanraking komen met het spuitwerk.
De duur van het proces kan variëren afhankelijk van de grootte van het gebouw en de specifieke eisen van de klant. Over het algemeen is gevel spuiten echter een snellere methode dan traditioneel schilderen.
Gevel spuiten kan op een breed scala aan oppervlakken worden toegepast, waaronder baksteen, hout, metaal en meer. Het is echter altijd het beste om advies te raadplegen om te bepalen of gevel spuiten geschikt is voor uw specifieke gebouw.

Met deze klussen zijn wij al bezig geweest

Aluminium kozijnen spuiten bedrijfspand

Complete restyling bedrijfspand

Damwand spuiten

Gespoten panelen

Spuitwerk nodig?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.