Aluminium kozijnen spuiten

Bij Rannet zijn we gespecialiseerd in aluminium kozijnen spuiten.

Waarom uw kozijnen spuiten?

De deuren en kozijnen hebben veel invloed op de uitstraling van uw pand. Dit is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Om die reden vinden wij het belangrijk dat uw pand er netjes uit ziet. Toch kan het voorkomen dat uw kozijnen zijn verouderd of beschadiging hebben opgelopen. Om uw bedrijfspand een nieuwe look te geven helpen we graag het spuiten van uw aluminum kozijnen.

Naast het werk snel en nauwkeurig uitgevoerd wordt is het een stuk voordeliger dan de aanschaf van geheel nieuwe kozijnen. Met onze kennis en hoogwaardige materialen zorgen we dat uw pand er weer uitnodigend uit komt te zien. We maken graag kennis.

Aluminium-kozijnen-spuiten

Voordelen van aluminium kozijnen spuiten

Het spuitwerk van aluminium kozijnen heeft meerdere voordelen. Uiteraard geven wij advies over hoe u optimaal kan profiteren van de voordelen van het spuiten van uw aluminium kozijnen. Het spuiten van de kozijnen brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Voordeliger dan het aanschaffen van nieuwe kozijnen
 • Verhoging waarde van pand
 • Spuiten gaat snel en is duurzaam
 • Persoonlijke deskundig advies
 • Frisse uitstraling van uw bedrijfspand
 
 

Hoe we te werk gaan

Voordat we aan de slag gaan met het spuitwerk, plakken we uw pand netjes af. Zo plakken we deuren, ramen en andere omliggende onderdelen af die niet gespoten worden. Zodra alles is afgeplakt en klaar zijn voor het spuitwerk zorgen we ervoor dat bepaalde gedeeltes worden netjes worden overgespoten om ervoor te zorgen dat het eindresultaat er netjes uit komt te zien. We maken gebruik van speciale spuittechnieken waardoor we efficiënt en snel grote oppervlakten kunnen spuiten.

Door gebruik te maken van Airless spuittechniek kunnen we een strak en egaal eindresultaat leveren. We brengen de eerste coating laag aan laten dit vervolgens uitharden. Daarna brengen we de twee coating laag aan. Nadat de tweede coating is aangebracht zorgen we ervoor dat de tape en plastic dat gebruikt is voor het afplakken wordt verwijderd.

Stappenplan

Graag maken we vooraf kennis om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Naast dat wij u adviseren bij uw aluminium kozijnen spuiten, bieden wij gevarieerde mogelijkheden die passen bij uw budget. U kunt kiezen uit verschillende typen coating, kleuren en afwerk details. Verder werken we met onze brede kennis en kwalitatieve materialen naar een perfecte afwerking. We hebben een stappenplan gemaakt zoals hier onder beschreven. Graag zouden wij van u de gevraagde informatie ontvangen dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

 1.  Plaats een offerte aanvraag en lever foto’s aan van te spuiten aluminium kozijnen.

 2. Ontvang de richtprijs van de werkzaamheden.

 3. We plannen een afspraak bij u op locatie om een plan van aanpak op te stellen.

 4. U ontvangt de op maat gemaakte offerte.

 5. U kunt drie verschillende photoshop ideeën aanvragen van uw aluminium kozijnen.

 6. We gaan de werkdagen inplannen en de opdracht uitvoeren.

 7. Oplevering van uw nieuwe visitekaartje!

Ons werk

Aluminium-kozijnen-spuiten

Voor

Aluminium-kozijnen-spuiten

Na

Aluminium-kozijnen-spuiten

Voor

Aluminium-kozijnen-spuiten

Na

Uw spuitwerk specialist

Bij Rannet houden wij ons dagelijks bezig met spuitwerk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook uw gevel spuiten. Heeft u damwanden? Dan kunnen we met damwand spuiten een nieuwe uitstraling geven! Wij maken graag kennis om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen en komen vooraf vrijblijvend langs om het spuitwerk door te nemen en u advies te leveren. Wilt u een offerte aanvragen? Stuur ons een berichtje of neem direct contact op via 06 – 34 13 03 84.

 
Aluminium kozijnen spuiten 01

Duurzaamheid

Als het gaat om uw bedrijfspand is duurzaamheid een van de meest kritische factoren om rekening mee te houden. Aluminium spuiten  is een duurzame techniek waarbij er op een aluminium oppervlak wordt gespoten. Dit creëert een schild dat corrosie en andere soorten schade kan voorkomen. Bovendien wordt deze laag aluminium veel minder aangetast door natuurlijke elementen zoals UV-straling, hitte of vocht. Aluminium spuiten zorgt er dus voor dat elk metalen oppervlak er langer als nieuw uit blijft zien.

 

Stijlvoller en aantrekkelijker

Aluminium spuiten de juiste oplossing waarbij u een gladde afwerking op het pand creëert die er niet alleen goed uitziet, maar ook een spiegelachtige reflectie geeft waardoor het oppervlak er duurder uitziet. U kunt aluminium spuitwerk dus gebruiken om elk metalen oppervlak een gepolijste look te geven die zeker indruk zal maken.

 
aluminium spuiten
aluminium spuiten

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen omtrent aluminium kozijnen spuiten

Spuiten is veel sneller dan schilderen. Dit komt omdat spuiten verf in een nevelvorm aanbrengt, wat betekent dat het op een veel snellere manier op grote oppervlakken kan worden aangebracht dan een verfroller of kwast. Dit bespaart talloze uren aan arbeid en kan de totale tijd die nodig is om een project af te ronden reduceren.
 
Spuiten is over het algemeen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw kozijn, vooral als het bestaande kozijn nog in goede staat verkeert. Het spuiten van uw kozijn kan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand verbeteren zonder dat u een groot bedrag hoeft uit te geven.
 

Aluminium kozijnen moeten regelmatig worden gereinigd om ze vrij te houden van vuil en stof. Gebruik hiervoor een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel. Vermijd agressieve of schurende reinigingsmiddelen, omdat deze de afwerking van de kozijnen kunnen beschadigen. Controleer uw aluminium kozijnen regelmatig op beschadigingen, zoals krassen, deuken of verkleuring. Als u beschadigingen opmerkt, laat deze dan zo snel mogelijk repareren om verdere schade te voorkomen. Smeer de scharnieren en sloten van de kozijnen regelmatig om ervoor te zorgen dat ze soepel blijven werken. Gebruik hiervoor een smeermiddel op siliconenbasis.

Het spuitproces voor aluminium kozijnen varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van het project en de voorbereiding die nodig is. Over het algemeen kan het proces een dag tot enkele dagen duren, afhankelijk van de grootte van het project. Dit omvat het reinigen, schuren en uiteindelijk spuiten van de kozijnen. Samen met de opdrachtgever schatten we altijd vooraf in hoe lang het proces van aluminium kozijnen spuiten duurt tijdens het project.

Nee, het spuitproces bij Rannet wordt correct uitgevoerd door ervaren professionals. Hierdoor wordt de kwaliteit van uw aluminium kozijnen niet aangetast. Integendeel, het spuiten van kozijnen kan de levensduur verlengen en beschermen tegen elementen zoals corrosie en vervaging. Het is belangrijk om hoogwaardige materialen en professionele technieken te gebruiken om ervoor te zorgen dat het eindresultaat duurzaam en van hoge kwaliteit is. Hiervoor bent u bij Rannet aan het juiste adres!

Met deze klussen zijn wij al bezig geweest

Aluminium kozijnen spuiten bedrijfspand

Complete restyling bedrijfspand

Damwand spuiten

Gespoten panelen

Spuitwerk nodig?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.