Exterieur spuiten

Bij Rannet zijn we gespecialiseerd in spuiten aan de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand.

Specialist in coating

Wij zijn in staat om al het grote en kleine industrie werk op locatie te restylen. U kunt hierbij denken aan bedrijfspanden, oude en versleten damwanden op bedrijfsterreinen maar ook uw schuur of garagedeur aan huis komen wij in de gewenste kleur spuiten! Wij werken op een pragmatische manier aan uw dak en of gevelrenovatie. Allereerst gaan wij de gevel grondig reinigen. Uiteraard doen we het reinigen met de grootste zorg om de coating de juiste hechting te kunnen geven. Wanneer we klaar zijn met het reinigen van uw dak of gevel. Kunnen we de kritieke punten gaan behandelen. U kunt hierbij denken aan onthechting van oude coatings, gevelschades zoals krassen en deuken.

Wanneer deze zijn hersteld zijn we klaar voor het echte werk en gaan we de nieuwe coating aanbrengen in een of meerdere lagen afhankelijk van wat nodig is om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien. Omdat elk project uniek is werken we met speciale coatings, de keuze van de soort coating bepalen we met u en onze verfleverancier. We leveren maatwerk dat betekend dat we daarom de hoogste kwaliteit kunnen garanderen voor de spuiten van uw pand.

Gevelcoating restyling bedrijfspanden

Gevelcoating (muurcoating) is een relatief eenvoudige ingreep. En verbetert het aanzicht van uw bedrijfspand. Tegelijkertijd verlengt coating de levensduur van uw damwanden gevelpanelen en kozijnen. Spuitwerk Rannet realiseert de renovatie in een korte tijd. Dat gebeurt bovendien zonder de werkzaamheden in het pand te verstoren. U kunt dus gewoon doorgaan met uw huidige werkzaamheden.

De kosten van de investering van gevelcoating is daarom veel gunstiger dan bij het vervangen van de panelen. En bovendien milieu bewuster doordat wij werken met coatingen op waterbasis.

Aluminium kozijnen spuiten

De deuren en kozijnen hebben veel invloed op de uitstraling van uw pand. Dit is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Om die reden vinden wij het belangrijk dat uw pand er netjes uit ziet.

Toch kan het voorkomen dat uw kozijnen zijn verouderd of beschadiging hebben opgelopen. Om uw bedrijfspand een nieuwe look te geven helpen we graag het spuiten van uw aluminum kozijnen.

Ons werk

damwand spuiten

Voor

damwand spuiten

Na

damwand spuiten

Voor

damwand spuiten

Na

Gevel spuiten

We zien steeds vaker dat men hun gevel laten spuiten. Het spuiten van de gevel zorgt namelijk voor een frissere uitstraling van de woning of een bedrijfspand. Het voordeel van gevel spuiten is dat het er op een snelle en duurzame manier te werk wordt gegaan. Bij Rannet maken we gebruik van de airless latex spuittechniek om een zo strak mogelijk resultaat neer te zetten.

Damwand spuiten

Geef uw bedrijfspand een moderne en frisse uitstraling. Wij hebben jaren ervaring op het gebied van damwanden spuiten. Door onze professionele werkwijze en het gebruik van hoogwaardige producten zorgen wij ervoor dat uw damwand een mooie uitstraling krijgt. Het gebruik van de juiste damwand coating zorgt ervoor dat uw bedrijfspand er als nieuw uitziet.

Bescherm uw dak met dakcoating

Dakcoating beschermt uw dak. De standaard afwerking van dakbeplating is continu onderhevig aan schadelijke weersinvloeden. Dit veroorzaakt een snelle veroudering uw dak. De beschermende werking neemt hierdoor af.

In eerste instantie ontstaan blaasjes en scheurtjes. Daarna volgt corrosievorming met lekkages en aantasting tot gevolg. Dit kan zelfs doordringen tot de onderliggende constructie.

Wat anderen zeggen

Met deze klussen zijn wij al bezig geweest

Restyling gevelpanelen en roldeur

Restyling van bedrijfspand

Spuitwerk bedrijfspand De Greeff

Spuitwerk bedrijfspand MuddeKok automotive

Spuitwerk nodig?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.