Interieur spuiten

Bij Rannet zijn we gespecialiseerd in interieur spuiten.

Interieur spuiten

De binnenkant van uw gebouw, huis, winkelpand vraagt weliswaar minder dan de buitenkant zo af en toe om onderhoud. Rannet zorgt door middel van interieur spuiten dat de binnenkant van uw object weer representatief. Denk daarbij aan plafonds, muren of andere delen binnen uw woning of pand.

Een nieuwe coating verbetert het woon- en werkklimaat. Dit is goed voor de beleving van het pand maar ook een belangrijke meerwaarde bij de verhuur of verkoop van het pand.

 

Werkwijze

Wij beginnen met het afdekken van de niet te spuiten delen, zodat deze niet beschadigt worden. Daarna gaan we het hout voorbewerken, de beschadigingen herstellen totdat we een gladde strakke ondergrond hebben. Hierna wordt alles gereinigd en afgeplakt waarna we de delen kunnen gaan spuiten in de door u gekozen RAL kleur.

Nadat alles droog is controleren wij de werkzaamheden en ruimen we netjes alle rommel op. Daarna bekijken wij het eindresultaat samen met u om zo het beste resultaat te krijgen van de werkzaamheden. Heeft u vragen hierover aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Latex spuiten

Latex spuiten is niet heel moeilijk. Behalve wanneer het aantal vierkante meters groot is en het werk vooral snel en goed moet gebeuren. Het resultaat is de extra inspanning meer dan waard.

Spuitwerk Rannet brengt de latex strak en egaal aan. Met het airless latex spuiten heeft u geen gerolde banen, behoud de ondergrond zijn structuur en alle RAL kleuren zijn mogelijk.

Ons werk

Voor

Na

Voor

Na

Ons werk

Wij van Rannet zijn in staat om uw nieuwbouw of renovatie project terug in nieuwstaat te brengen. Zo kunt u ons inschakelen om uw wanden en plafonds in de latex te spuiten. Of hout en maat werk op locatie te laten spuiten. Wij kunnen dit in alle mogelijke Ral kleuren. Bij het spuiten op locatie leveren wij altijd maatwerk, geen project en ondergrond is hetzelfde. Wij zullen samen met u de opties doornemen en kijken welke het beste bij u past. Op deze manier kunnen wij er zeker van zijn dat u tevreden bent over de resultaten.

Omdat elk project uniek is werken we met speciale coatings, de keuze van de soort coating bepalen we met u en onze verfleverancier. We leveren maatwerk dat betekent dat we daarom de hoogste kwaliteit kunnen garanderen voor uw daken.

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen omtrent interieur spuiten

Dit is afhankelijk van het aantal oppervlakte dat gespoten moet worden. Samen kijken we naar de invulling van het project om een passende en eerlijke prijsopgave te maken. 
Met interieur spuiten zorgt u ervoor dat uw woning of pand een nieuwe look en feel krijgt. Zo gaat uw woning of pand langer mee in goede staat waardoor het een duurzame keuze is. Verder zorgt interieur spuiten ervoor dat de waarde van uw woning of bedrijfspand in waarde stijgt.
 
Ook dit is afhankelijk van het aantal oppervlakte dat moet worden voorzien van spuitwerk. Allereerst moet alles netjes worden afgeplakt om vervolgens met het spuitwerk te beginnen. 

Met deze klussen zijn wij al bezig geweest

Gespoten koelcel

Gespoten kozijnen met latex

Gespoten muren en plafonds

Gespoten stalen plafond

Spuitwerk nodig?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.