Interieur spuiten

De binnenkant van uw gebouw, huis, winkelpand vraagt weliswaar minder dan de buitenkant zo af en toe om onderhoud. Rannet zorgt door middel van interieur spuiten dat de binnenkant van uw object weer representatief. Denk daarbij aan plafonds, muren of andere delen binnen uw woning of pand.

Een nieuwe coating verbetert het woon- en werkklimaat. Dit is goed voor de beleving van het pand maar ook een belangrijke meerwaarde bij de verhuur of verkoop van het pand.

Werkwijze

Wij beginnen met het afdekken van de niet te spuiten delen, zodat deze niet beschadigt worden. Daarna gaan we het hout voorbewerken, de beschadigingen herstellen totdat we een gladde strakke ondergrond hebben. Hierna wordt alles gereinigd en afgeplakt waarna we de delen kunnen gaan spuiten in de door u gekozen RAL kleur.

Nadat alles droog is controleren wij de werkzaamheden en ruimen we netjes alle rommel op. Daarna bekijken wij het eindresultaat samen met u om zo het beste resultaat te krijgen van de werkzaamheden. Heeft u vragen hierover aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Kennis maken

Voorbereiding

Spuiten

Mooi eindresultaat

Latex spuiten

Latex spuiten is niet heel moeilijk. Behalve wanneer het aantal vierkante meters groot is en het werk vooral snel en goed moet gebeuren. Het resultaat is de extra inspanning meer dan waard.

Spuitwerk Rannet brengt de latex strak en egaal aan. Met het airless latex spuiten heeft u geen gerolde banen, behoud de ondergrond zijn structuur en alle RAL kleuren zijn mogelijk.

Ons werk

Wij van Rannet zijn in staat om uw nieuwbouw of renovatie project terug in nieuwstaat te brengen. Zo kunt u ons inschakelen om uw wanden en plafonds in de latex te spuiten. Of hout en maat werk op locatie te laten spuiten. Wij kunnen dit in alle mogelijke Ral kleuren. Bij het spuiten op locatie leveren wij altijd maatwerk, geen project en ondergrond is hetzelfde. Wij zullen samen met u de opties doornemen en kijken welke het beste bij u past. Op deze manier kunnen wij er zeker van zijn dat u tevreden bent over de resultaten.

Omdat elk project uniek is werken we met speciale coatings, de keuze van de soort coating bepalen we met u en onze verfleverancier. We leveren maatwerk dat betekent dat we daarom de hoogste kwaliteit kunnen garanderen voor uw daken.

Spuitwerk nodig?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Of wilt u toch meer weten?

Over ons

Wilt u meer weten over wat we doen bij Rannet? We vertellen graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Exterieur spuiten

Meer weten over exterieur spuiten bij Rannet? We vertellen graag over onze specialiteit en hoe we te werk gaan.

Veelgestelde vragen omtrent interieur spuiten

Wat kost interieur spuiten?

De kosten van het spuiten van een interieur zijn afhankelijk van de oppervlakte, de soort kleur en voorbereidingen die erbij komen. Dit is dus per situatie verschillend. Voor meer informatie kunt adviseren wij om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij een vakspecialist.

Waarom interieur spuiten?

Het spuiten van een interieur wordt tegenwoordig gedaan met de airless spuittechniek. Met deze techniek kan er op een snelle en voordelige manier een strakke laag worden aangebracht. Zo kunt u met het spuiten van uw muren en plafonds uw woning of pand in een nieuw jasje steken.

Hoe lang duur het spuiten van uw muren en plafonds?

De tijd die het spuiten van de muren en en plafonds in beslag neemt is afhankelijk van het aantal 2m. Tegenwoordig kan het spuitwerk snel worden uitgevoerd. Zo is het mogelijk dat uw woonkamer binnen één dag gespoten wordt. Over het algemeen neemt het spuiten van een woonkamer ongeveer 2 á 3 dagen in beslag.