Over ons

Bij Rannet zijn we gespecialiseerd in spuitwerk.

Over Rannet

Wij werken snel en efficient, samen met onze jarenlange ervaring in het vak hebben wij voor elke opdracht een passende aanpak op maat. Of u nu een keuken wil renoveren en spuiten of uw bedrijfspand heeft een coating nodig u kunt bij ons erop rekenen dat uw opdracht professioneel en grondig wordt aangepakt.

Bespaar tijd en geld met Rannet bespaart u als vastgoedeigenaar of verhuurder veel tijd en koste. Een nieuwe coating in diverse specifieke soorten zijn door ons leverbaar, deze coatings beschermen het gebouw en herstelt de uitstraling op duurzame wijze.

Wij werken in de regio van Gelderland en Utrecht, ons werk kunt u vooral terug vinden in de omgeving van Arnhem en Nijmegen. Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit de industrie, bouw en zakelijke onroerendgoed markt. Tevens nemen wij opdrachten van particulieren aan voor bijvoorbeeld een keukenrenovatie.

Rannet kan uw Gevel, Damwanden garagedeuren, kozijnen overspuiten en terugbrengen naar nieuwstaat. Gevelbeplating en damwanden hebben veel voordelen te bieden. Zo geeft het een mooie en strakke uitstraling aan het pand. Daarnaast is aluminium of stalen gevelbeplating zeer duurzaam. Gevelbeplating van dit metaal is goed bestand tegen zon, wind en water. Het heeft daarom een lange levensduur. Echter zijn kozijnen en gevels onderheven aan veel weersinvloeden en vervuiling.

De elementen zelf zijn vaak nog in goede staat alleen de topcoat heeft snel zijn levensduur bereikt. Door de jaren heen kan de beschermende topcoat van het metaal verweren loslaten en beschadigen. Wanneer de coating niet meer in goede en mooie staat is kan dit grote problemen geven.

Wij van Rannet bieden hiervoor de juiste oplossingen.

Onze geschiedenis

In 2007 is de eigenaar begonnen in de autoschade. Hier heeft hij veel kennis opgedaan en verschillende diploma’s behaald als autospuiter.

Vervolgens heeft hij diverse cursussen gevolgd bij Akzo Nobel in Sassenheim. Met deze cursussen heeft hij zich verder gespecialiseerd in spotrepairs en kleurtechniek.

Met alle kennis en ervaring die is opgedaan is Rannet in 2016 gestart. Wij hebben ervaring in de kritische autoschade wereld meegenomen naar de industriële kant van het vak.

Met Rannet focussen we op het schadeherstel en renoveren van kozijnen, gevelbeplatingen, keukens, garagedeuren en spuitwerk.

Waarom Rannet?

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige renovaties. Hebben daarbij een pragmatische aanpak die bovendien snel en tegen een eerlijke prijs wordt uitgevoerd.

Wij bieden hoge kwaliteit op onze laksystemen, zijn flexibel en innovatief. Op al onze werkzaamheden zit garantie en we geven graag een persoonlijk advies.

Ook voor uw keuken spuitwerk bent u bij ons aan het juiste adres, wij kunnen uw keuken grondig renoveren en zijn in staat uw keukenkastjes volledig over te spuiten. Na de behandeling heeft de keuken weer de kleur die aansluit bij uw wensen. Zo zorgen we ervoor dat alle projecten netjes worden afgeleverd.

Ons werk

Voor

Na

Voor

Na

Voordelen van coaten

Gevelcoating en dakcoating zorgen voor een duurzaam pand. Rannet kan u hierbij adviseren. Vaak is het herstel van de buitenschil van het pand voldoende en bespaart kosten uit als vervanging of grondige renovatie. Het aanbrengen van een coating herstelt het aangezicht.

Coaten is een relatief snelle oplossing, er is geen maandenlange verbouwing nodig. Terwijl voor u aan het werk zijn kunt u gewoon door met uw dagelijkse bedrijfsvoering, terwijl bij een vervanging uw bedrijf vaak een lange periode stil ligt.

Het vervangen van gevels en daken kost erg veel geld. Het coaten van gevels en daken kost veel minder dan een vervanging.

Wat anderen zeggen

Met deze klussen zijn wij al bezig geweest

Bekijk project

Bekijk project

Bekijk project

Spuitwerk nodig?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.